Ο τρίτος κύκλος του «Jack Ryan» με τον Τζον Κραζίνσκι (και το σχέδιο της Ρωσίας για εισβολή)


21/12/2022 - 21:09

Η τρίτη σεζόν της σειράς «Jack Ryan», που βασίζεται στον ήρωα του συγγραφέα Τομ Κλάνσι, με πρωταγωνιστή τον Τζον Κραζίνσκι επιστρέφει, σήμερα 21 Δεκεμβρίου, μετά από τρία ολόκληρα χρόνια αναμονής στο Amazon Prime Video, με μια ιστορία που αν μη τι άλλο, μοιάζει γνώριμη.

Στον νέο κύκλο οκτώ επεισοδίων, ο πράκτορας της CIA, Τζακ Ράιαν βρίσκεται στη Ρώμη, όταν ανακαλύπτει το Sokol Project, το μυστικό σχέδιο της Ρωσίας να εισβάλει στις γειτονικές χώρες με στόχο την παλινόρθωση της Σοβιετικής Ένωσης. Ενώ προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ και να ξεσκεπάσει τη συνωμοσία, σε συνεργασία με τον συνάδελφο του, αξιωματικό της CIA, Τζέιμς Γκριρ, τον οποίο υποδύεται ο Γουέντελ Πιρς, μια από τις αποστολές του πηγαίνει εντελώς στραβά, ο Τζακ Ράιαν βρίσκεται κυνηγημένος και η Υπηρεσία δίνει εντολή για τη σύλληψη του, καθώς κατηγορείται -άδικα- για προδοσία.

Αναγκαστικά αρχίζει να λειτουργεί υπόγεια, διασχίζοντας την Ευρώπη, προκειμένου να αποτρέψει αυτό που φοβάται ότι μπορεί να οδηγήσει σε παγκόσμια σύγκρουση, με άλλα λόγια, στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Σύμφωνα πάντως με το Associated Press, τα επεισόδια γράφτηκαν πριν από τρία χρόνια και η παραγωγή ολοκληρώθηκε πολύ πριν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία, παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα καθυστέρησαν λόγω πανδημίας.

Εκτός από τον Τζον Κραζίνσκι, που είναι επίσης παραγωγός, στο καστ είναι ο Μάικλ Κέλι του «House of Cards» στον ρόλο του αξιωματικού της CIA, Μάικ Νοβέμπερ, ο Μάικλ Πένα του «Narcos», η Γερμανίδα ηθοποιός Νίνα Χος του «Homeland» και η Μπέτι Γκάμπριελ. 

Ο τέταρτος κύκλος της σειράς που άρχισε να προβάλλεται το 2018, έχει ήδη πάρει το «πράσινο φως». 

Με πληροφορίες από Collider

Πηγή: huffingtonpost


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio