Ο Πρίγκιπας του Σκότους «εμφανίζεται» όταν πέφτει ο ήλιος


12/01/2020 - 00:11

Ο «Δράκουλας» του Μπραμ Στόκερ είναι μια πολύ γνωστή ιστορία και γι’ αυτόν τον λόγο οι υπεύθυνοι διαφήμισης στο Ηνωμένο Βασίλειο έπρεπε να επινοήσουν κάτι ευφάνταστο για την καμπάνια της νέας τηλεοπτικής σειράς του BBC.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά, και οι άνθρωποι στο BBC Creative είχαν προετοιμάσει μια διαφημιστική πινακίδα αντάξια του σασπένς και της αγωνίας με την οποία παρακολουθούν οι τηλεθεατές την εξέλιξη της ιστορίας.

Μιας και οι βρικόλακες εμφανίζονται μόνο τη νύχτα, δεν υπάρχει ίχνος του Πρίγκιπα του Σκότους στην πινακίδα όσο λάμπει ο ήλιος. Αλλά, όταν ο ήλιος πάει για… ύπνο, η τρομακτική σκιά απλώνεται σε όλο το μήκος και πλάτος της.

RADVERTISIN

Με ανοιχτό το στόμα και τους κυνόδοντες να προεξέχουν, δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για το ποια είναι αυτή η σιλουέτα. Και για να βοηθηθεί ο θεατής, μπροστά από τη διαφημιστική πινακίδα είναι τοποθετημένη μια μεγάλου μεγέθους υάλινη προθήκη στην οποία αναγράφεται «In Case of Vampires, Break (Σε Περίπτωση Βρικολάκων, Σπάστε το)». Και τι υπάρχει μέσα; Μια σφήνα, το μόνο που αν καρφωθεί στην καρδιά του βρικόλακα εξασφαλίζει τη σωτηρία!

Οι δύο πινακίδες – μία στο Λονδίνο και μία στο Μπίρμινχαμ – συνάδουν με το σκοτεινό χιούμορ της σειράς. «Η καμπάνια μας για το «Δράκουλας» δεν αφήνει στο κοινό καμία αμφιβολία για το ότι μπορούν να αναμένουν κάτι φρέσκο και ανέλπιστο από αυτήν την εξαιρετική προσαρμογή αυτής της κλασικής ιστορίας με βρικόλακες» λέει ο Όλιβερ Χάρνετ, επικεφαλής δημιουργικού στο BBC Creative.

Let’s block ads! (Why?)

Πηγή: naftemporiki


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Διάφορες ειδήσεις

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio