Ο Μάνος κατακεραυνώνει Σπίρτζη και Τσακαλώτο για UBER και Airbnb


07/04/2018 - 22:41

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Στέφανος Μάνος παίρνει θέση στο θέμα της καινοτόμου επιχειρηματικότητας και των εμποδίων που αντιμετωπίζει στη χώρα μας, στηλιτεύοντας τη στάση κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης, με πρώτους τους Χρήστο Σπίρτζη (στην περίπτωση των Βeat και UBER) και Ευκλείδη Τσακαλώτο (που βρήκε μία ακόμη πηγή φορολογικών εσόδων από τις ενοικιάσεις μέσω Airbnb).

O πρώην υπουργός αποκαλεί τους σημερινούς του διαδόχους «μωροφιλόδοξους και φθονερούς» που μόλις δούνε κάτι νέο να κερδίζει μερίδιο στην αγορά, σπεύδουν να το καθυποτάξουν με ρυθμίσεις επί ρυθμίσεων και πάσης φύσεως φορολογικές επιβαρύνσεις.

«Παραφυλάνε μωροφιλόδοξοι και φθονεροί υπουργοί και μόλις ξεμυτίσει κάποιος ή κάποιοι με κάτι καινούργιο, μια καινοτομία και κερδίσουν (δηλαδή τύχουν της έγκρισης της αγοράς) ορμάνε να χαλάσουν τη δουλειά. Σπίρτζης εναντίον Uber και Beat. Τσακαλώτος εναντίον Airbnb. ‘Αθέμιτος ανταγωνισμός, δεν πληρώνουν φόρους’ φωνάζουν οι κόκκινοι υπουργοί. Ε και! Αυτό θέλουμε. Μια πολιτεία που προσελκύει καινοτόμους επιχειρηματίες και τους λέει: ‘Κάντε κάτι καινούργιο, κερδίστε και για τουλάχιστον 5 χρόνια δεν θα αλλάξουμε το νομικό πλαίσιο που ίσχυε όταν ξεκινήσατε’», γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Μάνος, συμπληρώνοντας : «Και ας ξελαρυγγιάζονται ο εκπρόσωπος των ταξιτζήδων και των ξενοδόχων και όποιοι άλλοι προκύψουν».

Ο Μάνος κατακεραυνώνει Σπίρτζη και Τσακαλώτο για UBER και Airbnb

Πηγή: protagon


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio