Ο Γιώργος Παπανδρέου… τρολάρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη φράση “βρέχει λεφτά”


14/03/2017 - 20:07

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη επιχείρει να… τρολάρει ο Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή τη σημερινή δήλωση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι… “βρέχει λεφτά”.

Ο πρώην πρωθυπουργός, με ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ, επιχείρησε να πιάσει το νήμα από τα σχόλια που έγιναν στα social media, και παρομοίαζαν την τοποθέτηση του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, με την προ ετών… θρυλική δική του, ότι “λεφτά υπάρχουν”.

Το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου, σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του τα εξής:

“Βρέχει λεφτά κ. Μητσοτάκη;

”Βρέχει λεφτά και εμείς κρατάμε ομπρέλα” είπε ο κ. Μητσοτάκης, χωρίς να βγάλει άχνα για όσα πρέπει να φτιάξουμε στο κράτος και τους θεσμούς μας.

Είναι ολοένα και πιο κατανοητό γιατί όλοι στο κόμμα του, του ιδίου μη εξαιρουμένου, καθιστούν πιο επίκαιρο από ποτέ, αυτό που απομόνωσαν για να κρύψουν την απροθυμία τους για αλλαγές: “Λεφτά υπάρχουν, αν τα διεκδικήσεις, αν προσελκύσεις επενδύσεις, αν νοικοκυρέψεις το κράτος, αν αξιοποιήσεις τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, ώστε να αβγατίσουν και να δημιουργήσουν νέο πλούτο. Αλλά αυτά θέλουν σχέδιο και θέλουν σχέδιο που να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, όχι το συμφέρον των κομματικών παραγόντων, των ημέτερων και των ισχυρών στη χώρα μας”».

«Λεφτά υπάρχουν, εάν χτυπήσουμε φαινόμενα φοροδιαφυγής, αδιαφάνειας, αναξιοκρατίας, κλειστών επαγγελμάτων, σπατάλης και γραφειοκρατίας που εμποδίζουν την υγιή επένδυση και πρωτοβουλία. Εάν αυτά δεν απαντηθούν, οι προσπάθειες του ελληνικού λαού θα είναι ημιτελείς ή ακόμα και χωρίς αντίκρισμα. Οι κρίσεις θα επανέρχονται ως συστημικά και όχι συγκυριακά φαινόμενα”.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Let’s block ads! (Why?)


Σχετικά άρθρα

  • Unique Post

Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*loading...

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

Σχεδιασμός από MOD creative studio