Οταν ο Μητσοτάκης πήγε να… πνίξει τη Μαρέβα στον Εβρο


15/05/2018 - 06:00

Ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη μάς χάρισε μια σπάνια φωτογραφία τη Δευτέρα: ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να πάει να… πνίξει τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη επειδή «ξέχασε» τα διαβατήριά τους στο ταξίδι τους στην Ιμβρο.

Ως γνωστόν, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε από το πρωί την Αλεξανδρούπολη για να παραστεί στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης από τον οθωμανικό ζυγό και να συνδυάσει αυτή του την παρουσία με μια έκκληση για την απελευθέρωση των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται εδώ και 75 ημέρες σε φυλακές της γειτονικής Αδριανούπολης.

Μετά από αυτήν του την επίσκεψη ο κ. Μητσοτάκης είχε προγραμματίσει να επισκεφτεί την Ιμβρο. Προφανώς κάποιος είχε ξεχάσει το διαβατήριό του, αν και κανονικά για να μπεις στην Τουρκία δεν χρειάζεσαι παρά μια ενημερωμένη αστυνομική ταυτότητα. Αυτό το περιστατικό διογκώθηκε από ορισμένους ιστότοπους ως «θρίλερ» και έτσι ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε με μια πολύ χαριτωμένη ανάρτηση που φωτίζει άγνωστες πτυχές του συζυγικού του βίου.

«Τελωνείο Κήπων. Όταν διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει το διαβατήριό σου και νομίζεις ότι έχεις βρει τον ένοχο. Θα φτάσουμε στην Ίμβρο με το βραδινό καράβι!», έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδεύοντας τη φωτογραφία του με τη Μαρέβα.

 

Οταν ο Μητσοτάκης πήγε να… πνίξει τη Μαρέβα στον Εβρο

Πηγή: protagon


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio