Οι πρίγκιπες κάνουν διακοπές και διαφημίζουν την Ελλάδα


05/09/2018 - 16:23

rockin with my shoalmates 🐠🐬🐙🐟 !! #breamteam #guppylove

A post shared by SOPHIE // vegan 🌻 (@thejoyfulsprite) on

Είναι γνωστό ότι τα βρετανικά μέσα δεν σταματούν να ασχολούνται με τη βασιλική οικογένεια και τα υπόλοιπα μέλη που την απαρτίζουν. Όπου και να πάνε, ό, τι και να κάνουν, γίνονται είδηση.

Δεν θα μπορούσαν να μην αποτελέσουν είδηση, επομένως, οι διακοπές των ανιψιών της βασίλισσας Ελισάβετ στην Ελλάδα. Kαι αυτό αποτελεί την ιδανική διαφήμιση για τα όμορφα χωριά της χώρας μας. Σημειώνεται, ότι πρόκειται για τους εγγονούς της αδερφής της Βασίλισσας, Μαργαρίτας, τον 22χρονο Σαμ και τον 19χρονο Άρθουρ.

H νέα γενιά των μελών αν και δεν ζει στο παλάτι και προτιμά μια «κανονική» ζωή προστατευμένη από την δημοσιότητα, φαίνεται πως απασχολούν ιδιαίτερα τα ΜΜΕ της χώρας.

Έτσι, δημοσιεύτηκαν άρθρα με φωτογραφίες τους από το Λιμένι της Μάνης, όπου ήρθαν με τις συντρόφους τους, Σόφι Πάιπ και Λίζι Φρεντ

Το Λιμένι είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό της Μάνης και ένας από τους πιο παραδοσιακούς οικισμούς της περιοχής. Βρίσκεται σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από την Αρεόπολη και περίπου 27 χιλιόμετρα από το Γύθειο.

Ακολουθούν φωτογραφίες τους από τις διακοπές τους που προδίδουν ότι επισκέφθηκαν και άλλα μέρη της Λακωνίας, όπως το Γύθειο και το Βίτσουλο.

There are worse places to have glandular fever

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto) on

🐙 tree(t) everything with kindness 🌍✨ !! and love love L O V E ! xx

A post shared by SOPHIE // vegan 🌻 (@thejoyfulsprite) on

Πηγή: Daily Mail

Πηγή: huffingtonpost


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio