«Οι δύο έλληνες στρατιωτικοί δεν είναι αντικείμενο ανταλλαγής», δηλώνει ο ανιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης


09/04/2018 - 05:56

Προσπάθεια να αποσυνδέσει, τουλάχιστον δημόσια, το θέμα των οκτώ τούρκων στρατιωτικών την έκδοση της οποίων ζητά η Άγκυρα, με τους δύο έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη, έκανε με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ.

«Οι δύο έλληνες στρατιωτικοί δεν είναι αντικείμενο ανταλλαγής» δήλωσε ο αντιπρόεδρος, όπως αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu

Σημειώνεται πως το Μεγάλο Σάββατο είχε στραφεί κατά ελλήνων πολιτικών λέγοντας πως οι «οι άδικες και προκλητικές δηλώσεις κάποιων ελλήνων υπουργών για την Τουρκία δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας».

Με αναρτήσεις στο Τwitter είχε προειδοποιήσει επίσης ότι το «να εκλαμβάνεται η στάση της Τουρκίας ως αδυναμία δεν αποτελεί έξυπνη κίνηση» αλλά και ότι «Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι κανένας δεν μπορεί να συμπεριφέρεται άδικα απέναντι στην Τουρκία, ότι η Τουρκία δεν παραβιάζει τα δικαιώματα κανενός, αλλά ούτε και δίνει σε κανέναν άλλον το δικαίωμα να παραβιάζει τα δικαιώματά της και να της συμπεριφέρεται άδικα. Μάρτυράς μας η Ιστορία. Δεν είναι προς όφελος κανενός να τεστάρει ξανά και ξανά την Τουρκία».

Πηγή: huffingtonpost


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio