ΝΝ: Πρόγραμμα Ασφάλισης για την προστασία της υγείας των παιδιών


"width="500" />

17/11/2016 - 16:06

Ξένη Δημοσίευση

Είναι τόσο ωραίο το συναίσθημα κάποιος να νοιάζεται για σένα και να στο δείχνει εμπράκτως. Σας γεμίζει χαρά το χαμόγελο των παιδιών σας όταν υλοποιείτε κάθε τους επιθυμία. Όταν σας κοιτούν και βλέπουν στο πρόσωπό σας τον άνθρωπο που θα τα προστατεύσει από καθετί που μπορεί να απειλήσει την υγεία τους.

Αλλά, οι οικονομικές συγκυρίες στην χώρα μας βάζουν μικρά ή μεγάλα εμπόδια στην ικανοποίηση των αναγκών της ελληνικής οικογένειας. Πόσες φορές δεν αναρωτηθήκατε «τι θα συμβεί, αν το παιδί αρρωστήσει και χρειαστεί να υποβληθεί σε κάποια επέμβαση;».Το κόστος αλλά και η ποιότητα των υπηρεσιών υγείας αποτελεί αγκάθι για κάθε ελληνική οικογένεια, στις μέρες μας.

Η ΝΝ Hellas έρχεται να γίνει ο πολύτιμος σύμμαχος της οικογένειας σας και να σας στηρίξει εμπράκτως δημιουργώντας μία μοναδική προσφορά που εξασφαλίζει δωρεάν προστασία της υγείας των παιδιών σας, μέσω του ολοκληρωμένου προγράμματος ασφάλισης υγείας, NNDirectHealth.

Με απλές διαδικασίες μπορείτε να εξασφαλίσετε την προστασία της υγείας όλων των μελών της οικογένειάς σας, επωφελούμενοι από τη μοναδική προσφορά της ΝΝ Hellas, η οποία προσφέρει δωρεάν ασφάλιση για τα παιδιά, για έναν χρόνο. Η προσφορά αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επιπλέον παροχών της ασφάλειας υγείας NNDirect για τα παιδιά σας.

Στόχος της προσφοράς είναι η παροχή ολοκληρωμένης ασφάλισης υγείας σε όλους, συμβάλλοντας σημαντικά στην ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού. Όλοι μπορούν να αποκτήσουν το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, NNDirectHealth, μόνο με 59,90 ευρώ το μήνα* και ταυτόχρονα να ασφαλίσουν τα ανήλικα παιδιά τους για 1 έτος δωρεάν.

Το NNDirectHealth συνδυάζει νοσοκομειακή κάλυψη και υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης για όλη την οικογένεια. Το πρόγραμμα προσφέρει, μεταξύ άλλων, κάλυψη σε ένα δίκτυο 41 συμβεβλημένων ιδιωτικών νοσοκομείων στην Ελλάδα, δωρεάν εξετάσεις αξίας έως και 300€ στα διαγνωστικά κέντρα της Βιοϊατρικής, 5 ιατρικές επισκέψεις με μόλις 10€, 1 δωρεάν checkup καθώς και άμεση μεταφορά σε περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης.

Με το NNDirectHealth κάθε ενδιαφερόμενος ακολουθεί μία γρήγορη διαδικασία με έξι απλά βήματα και έχει άμεση ηλεκτρονική έκδοση του ασφαλιστηρίου του χωρίς να απαιτείται φυσική υπογραφή. Το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας ΝΝ DirectHealth διατίθεται από την ΝΝ Hellas αποκλειστικά online στο www.nndirect.gr καθώς και τηλεφωνικώς στο 800 100 60 60.

*Ενδεικτικό μηνιαίο κόστος για τον 1ο χρόνο για 2 ασφαλισμένους ηλικίας 29 ετών και δωρεάν τα παιδιά για τον 1ο χρόνο

Let’s block ads! (Why?)

Πηγή: Tovima


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Υγεία

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio