Νέο λογότυπο για την F1 στο Abu Dhabi


25/11/2017 - 08:26

Παρελθόν θα αποτελέσει πολύ σύντομα ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα λογότυπα στον πλανήτη. Πρόκειται για αυτό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, το οποίο και αντικατασταθεί την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα, η αμερικανική εταιρεία που διαχειρίζεται πλέον τα δικαιώματα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1 επέλεξε το Abu Dhabi για την ανεπίσημη πρεμιέρα του νέου λογοτύπου.

Πρόθεση της Liberty Media και του προέδρου του αμερικανικού κολοσσού, Chase Carey, είναι το νέο λογότυπο να αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας εποχής για την Formula 1.

«Σκεφτήκαμε πως το νέο λογότυπο θα ήταν ένας καλός τρόπος να αναδείξουμε τον ενθουσιασμό και την ενέργεια που θα οδηγήσει το άθλημα σε μια νέα θέση».

«Σεβόμενοι τη σημερινή μορφή του αθλήματος δεν επιχειρούμε να το αλλάξουμε, αλλά να του προσφέρουμε επαναστατικά χαρακτηριστικά και ενέργεια σε ένα σπορ που είναι εξαιρετικό».

«Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το εμπλουτίσουμε και να το βελτιώσουμε ώστε να επιτρέψουμε στους θεατές να συμμετέχουν με τρόπους που στο παρελθόν δεν ήταν διαθέσιμοι», δήλωσε ο επικεφαλής της Liberty Media και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, προϊδεάζοντας για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Let’s block ads! (Why?)


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες 2, 3, 4 τροχοί

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio