Νέα Αριστερά για Κασσελάκη: Αντιγράφει τον Τραμπ, το ίνδαλμά του – Είναι η άλλη όψη του Μητσοτάκη11/06/2024 - 14:55

Σκληρή απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη έδωσε η Νέα Αριστερά κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ως «άλλη όψη του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπογράμμισε -μεταξύ άλλων- πως «όσο είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα «Νέα Αριστερά» δεν πρόκειται να υπάρξει».

«Ο κύριος Κασσελακης δεν έχει κατανοήσει ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει ή να συμπράξει μαζί του»

Σηκώνοντας το γάντι η Νέα Αριστερά, ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της πως «ο κύριος Κασσελακης φανερώνει τον εσωτερικό του κόσμο όταν κάνει λόγο για μορφώματα».

Σύμφωνα με τη Νέα Αριστερά ο Στέφανος Κασσελάκης «έχει μετατρέψει ένα πολιτικό κόμμα σε μόρφωμα αντιγράφοντας τον ίνδαλμα του: τον Ντόναλντ Τραμπ. Και υπό το βάρος της αποτυχίας του, αναζητεί τώρα τους επόμενους υπονομευτές. Αυτό το αντιλαμβάνονται κάθε μέρα οι αριστεροί πολίτες- εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ».

«Ας αναζητήσει ο κύριος Κασσελάκης στο περιβάλλον του…»

Η Πατησίων αναφέρει ακολούθως πως «για να τελειώνουμε. Ο κύριος Κασσελακης δεν έχει κατανοήσει ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει ή να συμπράξει μαζί του. Γιατί είναι η άλλη όψη του κυρίου Μητσοτάκη».

Καταληκτικά, σε υστερόγραφο η Νέα Αριστερά υπογραμμίζει ότι «αν θέλει ο κύριος Κασσελακης να βρει ποιοι αποκαλούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ «μαγαζί» ας τους αναζητήσει στο περιβάλλον του. Όχι στη Νέα Αριστερά».

Adblock test (Why?)

Πηγή: in.gr


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio