Μητσοτάκης για ανασχηματισμό: Αμετακίνητοι οι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας


29/08/2018 - 13:17

Θέτοντας ως στρατηγικό στόχο της Νέας Δημοκρατίας τη νίκη σε όλες τις μονοεδρικές εκλογικές περιφέρειες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποβάθμισε σε δηλώσεις του από τα Γρεβενά, τη σημασία των τελευταίων αλλαγών στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, υπογραμμίζοντας ότι ο βασικός της πυρήνας παρέμεινε απαράλλακτος.

Ερωτηθείς σχετικά, ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θέλησε να προβεί σε οιοδήποτε σχόλιο για τον ανασχηματισμό σε επίπεδο προσώπων.

«Νομίζω ότι όλοι κρίνονται για τις επιλογές τους», αρκέστηκε να πει, σημειώνοντας ότι «ο βασικός πυρήνας της κυβέρνησης δεν άλλαξε καθόλου».

«Το βασικό είναι ότι αυτοί οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας σήμερα, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την οικονομία, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την εξωτερική πολιτική, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την άμυνα εξακολουθούν να βρίσκονται στις καρέκλες τους, προφανώς αμετακίνητοι», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και για μία ακόμη φορά επέκρινε ως  διχαστικό τον λόγο του Πρωθυπουργού.

Ερωτηθείς για τις προοπτικές εκλογικής νίκης της ΝΔ στη μονοεδρική των Γρεβενών, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι ο στρατηγικός στόχος «είναι να κερδίσουμε όλες τις μονοεδρικές». «Το ζητούμενο όμως, δεν είναι απλά να κερδηθεί η μονοεδρική των Γρεβενών, το ζητούμενο είναι την επόμενη μέρα να σκύψουμε με το τοπικό προσωπικό, σε συνεννόηση πάντα με την αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού, πάνω στα μεγάλα προβλήματα της περιοχής».

Νωρίτερα, κατά τη συνάντηση του πρόεδρου της ΝΔ με τον δήμαρχο Γρεβενών στο δημαρχείο, σε ερώτηση για το χρόνο που πιστεύει ότι απομένει ως τις επόμενες εκλογές ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Όσο λιγότερος (ο χρόνος) τόσο το καλύτερο. Αλλά εμείς είμαστε αθλητές και σπριντ και μαραθώνιου. Οπότε θα είναι είμαστε έτοιμοι όποτε και να γίνουν εκλογές».

«Το ζητούμενο», τόνισε, «είναι να γίνουν εκλογές το συντομότερο δυνατόν. Η κυβέρνηση αυτή έχει ήδη ολοκληρώσει πρακτικά τη θητεία της, δεν έχει τίποτε άλλο να προσφέρει σε αυτό τον τόπο, έχει κάνει ήδη πάρα πολύ μεγάλη ζημιά και όσο γρηγορότερα γίνουν εκλογές τόσο καλύτερο θα είναι για τον τόπο, όποτε είναι αυτές».

«Εγώ θα επιμένω, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, να μιλάω για το μέλλον, να μιλάω για ενότητα, να μιλάω για την μεγάλη ανάγκη που έχει αυτός ο τόπος να κάνει μια δυναμική επενδυτική επανεκκίνηση. Αυτά πρεσβεύει η ΝΔ, αυτά πρεσβεύω προσωπικά εγώ και πιστεύω αυτήν την ατζέντα, μιας τολμηρής αλλαγής θα την αγκαλιάσει ο ελληνικός λαός στις επόμενες εκλογές», κατέληξε στις δηλώσεις του από τα Γρεβενά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης για ανασχηματισμό: Αμετακίνητοι οι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας appeared first on Protagon.gr.

Πηγή: protagon


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Διάφορες ειδήσεις

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio