Με εντολή Τσίπρα είχαν παγώσει οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων το 2015!


08/08/2018 - 16:28

Τα αυθαίρετα που τόσο κατήγγειλε στην ομιλία του την Τρίτη στο Λαύριο ο Αλέξης Τσίπρας ήταν και δικό του έργο! Την υποκρισία του κυβερνητικού –και δια στόματος Πρωθυπουργού– αφηγήματος για τις ευθύνες των παλαιών στην άναρχη δόμηση στην Αττική (ώστε να καλυφθούν οι ευθύνες για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι) αναδεικνύει μια καταγγελία του Γιάννη Μανιάτη, βουλευτή του ΚΙΝΑΛ.

Ο βουλευτής Αργολίδας παρουσίασε έγγραφα σύμφωνα με τα οποία τον Νοέμβριο του 2015 είχε κατατεθεί, με εντολή του Πρωθυπουργού, τροπολογία για αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων, ακόμη και μετά από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις!

Η εντολή είχε δοθεί από τον κ. Τσίπρα στον τότε υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη  Κουρουμπλή και στον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος  Γιάννη Τσιρώνη (οικολόγο κατά τα άλλα). Αυτήν την κραυγαλέα ανακολουθία των πράξεων και των λεγομένων του κ. Τσίπρα αναδεικνύει και στο φύλλο της Τετάρτης ο «Ελεύθερος Τύπος».

Ο κ. Μανιάτης επεσήμανε ακόμη ότι μετά από παρεμβάσεις –και πάλι με εντολή του κ. Τσίπρα!– η τροπολογία αποσύρθηκε για να επανακατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο.

Στα πρακτικά των συζητήσεων της Βουλής στις 5 Νοεμβρίου 2015 ο κ. Τσιρώνης αναφέρει επί λέξει ότι «μετά τα όσα προηγήθησαν συμφωνήσαμε με τον Πρωθυπουργό η συγκεκριμένη τροπολογία να κατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο».

Με εντολή Τσίπρα είχαν παγώσει οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων το 2015! appeared first on Protagon.gr.

Πηγή: protagon


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio