Ληστεία Rolex: Εντόπισαν μηχανή που χρησιμοποίησαν οι ληστές των ρολογιών


21/12/2022 - 21:09

Μία μοτοσυκλέτα, για την οποία όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι τη χρησιμοποίησαν οι ληστές των πανάκριβων ρολογιών για τη διαφυγή τους εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές, χωρίς να θέλουν να αποκαλύψουν περισσότερα στοιχεία για το σημείο, εάν ήταν κλεμμένη και από πού.

Πρόκειται για το δεύτερο στοιχείο, που άφησαν πίσω τους οι τέσσερις ληστές, μετά το σφυρί, το οποίο εγκατέλειψαν μέσα στο επίσημο κατάστημα της ελβετικής ωρολογοποιίας. 

Οι ερευνητές του Τμήματος Ληστειών συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για την ταυτοποίηση των κακοποιών και τη σύλληψή τους σε δύο επίπεδα.

Το πρώτο, στο πεδίο με την αναζήτηση υλικού από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες, προκειμένου να αποκτήσουν πλήρη άποψη για το δρομολόγιο και τις κινήσεις τους, ευελπιστώντας ότι σε κάποιο σημείο θα αντλήσουν πολύτιμες πληροφορίες.

Το δεύτερο, στα γραφεία του 11ου ορόφου της ΓΑΔΑ, όπου έχουν ανασύρει φακέλους με γνώριμους στις αρχές για παρόμοια αδικήματα, για να δουν πόσοι και ποιοι βρίσκονται εκτός φυλακής και θα μπορούσαν να διαπράξουν τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Μία ενέργεια, η οποία -όπως ανέφερε αξιωματικός της Ασφάλειας με γνώση του αντικειμένου- χαρακτηρίζεται από οργάνωση και θράσος, καθώς χτύπησαν πρωινή ώρα, σε πολυσύχναστο σημείο, γεμάτο από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, οι οποίοι θα μπορούσαν να τους εγκλωβίσουν. 

Πηγή: huffingtonpost


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio