Κραουνάκης: Ο Ψινάκης ακύρωσε παράσταση για την ενίσχυση των πυροπλήκτων


03/08/2018 - 04:04

Την ακύρωση της παράστασης «Αντιγόνη», η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη, στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο της Νέας Μάκρης, φαίνεται ότι αποφάσισε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Σταμάτη Κραουνάκη.

Το ζήτημα είναι ότι τα έσοδα της παράστασης θα πήγαιναν στους πυρόπληκτους των περιοχών.

Όπως δήλωσε ο μουσικοσυνθέτης (ο οποίος υπογράφει τη μουσική της παράστασης), ο κ. Ψινάκης έλαβε αυτήν την απόφαση επικαλούμενος πένθος μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μάλιστα κατήγγειλε ότι ο κ. Ψινάκης όχι μόνο δεν δέχτηκε να πραγματοποιηθεί η παράσταση αλλά κρύφτηκε από τους συντελεστές.

Με ανακοίνωσή του στο Facebook, αναφέρει:

«Λοιπόν, ομοθυμαδόν συντελεστές και παραγωγός αποφασίσαμε η σημερινή παράσταση της «Αντιγόνης» στη Νέα Μάκρη να δοθεί και να πάνε όλες οι εισπράξεις στους ανθρώπους εκεί. Πριν λίγη ώρα ο Ηλίας Ψινάκης επέβαλε στην υπεύθυνη πολιτιστικών του Δήμου την ακύρωση της παράστασης… Λόγω πένθους είπε… Και εκείνη έντρομη μας ειδοποίησε… Ακυρώνεται λοιπόν η σημερινή για τους πυρόπληκτους στη Νέα Μάκρη. Τον έψαξα στα τηλέφωνα και δεν έβγαινε… Κρίμα. Αυτή τη στιγμή οι τεχνικοί μας ξηλώνουν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος γκρεμός από την ανθρώπινη ανοησία».

Κραουνάκης: Ο Ψινάκης ακύρωσε παράσταση για την ενίσχυση των πυροπλήκτων appeared first on Protagon.gr.

Πηγή: protagon


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Διάφορες ειδήσεις

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio