Κεφτέδες ψαριού πάνω σε σέσκουλα – Φασόλια μαυρομάτικα με ταραμοσαλάτα


14/09/2011 - 10:00

Κεφτεδάκια ψαριού
(Υλικά για τέσσερα άτομα)

500 γραμμάρια σέσκουλα
250 γραμμάρια φασόλια μαυρομάτικα
Λίγο ελαιόλαδο
500 γραμμάρια φιλέτο σολωμού κατεψυγμένο
1 κρεμμύδι
4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
Μισό ματσάκι δυόσμο
Μισό ματσάκι μαιντανό
1 αυγό
2 φλιτζάνια φρυγανιά τριμμένη
1 ώριμη ντομάτα
Λίγο σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Ταραμοσαλάτα
(Υλικά για τέσσερα άτομα)

1 κρεμμύδι
250 γραμμάρια μπαγιάτικο ψωμί
100 γραμμάρια ταραμάς
1 λεμόνι
2 φλιτζάνια ελαιόλαδο
3 φλιτζάνια σπορέλαιο

Οι οδηγίες στο βίντεο:
[stream provider=youtube flv=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3DfcjJVVSDlkU img=x:/img.youtube.com/vi/fcjJVVSDlkU/0.jpg embed=false share=false width=450 height=253 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]


Πηγή: Catering Γιάννη Μπαξεβάνη

Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Κουζίνα και διατροφή



Σχόλια κλειστά

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio