Κασσελάκης: Όσο είμαι πρόεδρος σύμπραξη με το μόρφωμα «Νέα Αριστερά» δεν πρόκειται να υπάρξει11/06/2024 - 14:55

Φωτιά παίρνει η συζήτηση για την Κεντροαριστερά της επόμενης μέρας, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη να τοποθετείται σχετικά με τη Νέα Αριστερά και ενδεχόμενη συμπόρευση σε μια ευρεία παράταξη.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης, «κατανοώ το μίσος προς το πρόσωπό μου από τη στιγμή που τους «πήρα το μαγαζί», όπως θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα «Νέα Αριστερά» δεν πρόκειται να υπάρξει».

Πρόσθεσε πως «τα Ιουλιανά και η αποστασία δεν είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς και ο δημοκρατικός λαός τούς έδειξε τον δρόμο την Κυριακή». Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές σε όσους συμπολίτες μας απογοητεύτηκαν από τα δρώμενα του τελευταίου χρόνου και επιθυμούν να επιστρέψουν. Και μέσα από το καταστατικό μας συνέδριο το ερχόμενο φθινόπωρο θα ανοίξουν για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, δίχως πιστοποιητικά κομματικής επετηρίδας. Θα πάμε μπροστά για το καλό της κοινωνίας».

Καταληκτικά ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως «αλλά όσο είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα «Νέα Αριστερά» δεν πρόκειται να υπάρξει».

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

Κατανοώ το μίσος προς το πρόσωπό μου από τη στιγμή που τους «πήρα το μαγαζί», όπως θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα Ιουλιανά και η αποστασία δεν είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς και ο δημοκρατικός λαός τούς έδειξε τον δρόμο την Κυριακή.

Οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές σε όσους…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) June 11, 2024

Adblock test (Why?)

Πηγή: in.gr


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο

*


Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio