Κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και χιόνια από Σάββατο


08/02/2018 - 09:33

Για μεταβολή του καιρού το Σάββατο και από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τις πυκνές χιονοπτώσεις (κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας) και τους θυελλώδεις ανέμους, κάνει λόγο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ.

Αναλυτικότερα, θα επηρεαστούν το Σάββατο από τις πρωινές ώρες το Ιόνιο, η δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος και σταδιακά τα υπόλοιπα ηπειρωτικά, οι Σποράδες, η Εύβοια και τα νησιά του βορείου Αιγαίου, καθώς και το βράδυ οι Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πιθανόν και σε περιοχές της ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας με υψόμετρο από τα 700-800 μέτρα.

Για την Κυριακή αναμένεται να επηρεαστούν κατά διαστήματα μέχρι το βράδυ η Πελοπόννησος και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, μέχρι το μεσημέρι η δυτική Στερεά, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και πιθανόν το Ιόνιο, η Ήπειρος και τα νησιά του βορείου Αιγαίου- μέχρι το πρωί η κεντρική Μακεδονία και πιθανόν η Θεσσαλία.

Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, καθώς και κατά διαστήματα σε περιοχές της ηπείρου από τα 600-700 μέτρα και της δυτικής Μακεδονίας από τα 700-800 μέτρα.

Πηγή: huffingtonpost


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio