Κάρυ λαχανικών και αγγουροσαλάτα


20/04/2011 - 14:00

Κάρυ λαχανικών
(Υλικά για τέσσερα άτομα)
1 μελιτζάνα
3 καρότα
150 γραμμάρια κολοκυθάκια
150 γραμμάρια αρακά
150 γραμμάρια καλαμπόκι
8 ντοματίνια
1 κρεμμύδι
2-3 σκελίδες σκόρδο
Λίγο ελαιόλαδο
2 κουταλιές κάρυ
Λίγο βασιλικό
500 ml γάλα καρύδας
Λίγο κάρδαμο
Γλυκάνισο
1 ξυλάκι κανέλας
Λίγο τριμμένο αμύγδαλο
2 κουταλιές σπορέλαιο
1 κούπα ρύζι μπασμάτι
Λίγο τριμμένο φιστίκι

Αγγουροσαλάτα
(Υλικά για τέσσερα άτομα)
3 μικρά αγγούρια
Χοντρό αλάτι
Μισό λεμόνι

Οι οδηγίες στο βίντεο:

[stream provider=youtube flv=x:/www.youtube.com/v/Wc_m-OSs94M img=x:/www.polispress.gr/wp-content/uploads/2010/10/bax1910.jpg embed=false share=false width=450 height=350 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

 


Πηγή: Catering Γιάννη Μπαξεβάνη

Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Κουζίνα και διατροφή



Σχόλια κλειστά

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio