Ιράν: 59 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο από νοθευμένο αλκοόλ03/05/2022 - 17:08

Τουλάχιστον 8 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο νότιο Ιράν, αφότου κατανάλωσαν νοθευμένο , το οποίο είχε παρασκευαστεί κατ’ οίκον, έγινε γνωστό από μία αξιωματούχο των υπηρεσιών υγείας της επαρχίας Χορμοζγκάν.

«Οκτώ άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο, αφότου ήπιαν νοθευμένο αλκοόλ, που είχε παρασκευαστεί σε σπίτι στο Μπαντάρ Αμπάς», δήλωσε χθες η εκπρόσωπος τύπου της ιατρικής σχολής της επαρχίας Φατμέ Νορουζιάν, όπως μεταδίδει το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Irna.

Επομένως, «ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που δηλητηριάστηκαν από νοθευμένο αλκοόλ στην επαρχιακή πρωτεύουσα Μπαντάρ Αμπάς έφθασε τους 59 το τελευταίο 24ωρο», συμπλήρωσε η ίδια.

Η κατανάλωση και πώληση αλκοόλ απαγορεύονται στο Ιράν, όπου τα ΜΜΕ αναφέρονται συχνά σε θανάσιμες δηλητηριάσεις με παράνομο αλκοόλ.

Στο Μπαντάρ Αμπάς, «30 άνθρωποι βρίσκονται σε αιμοκάθαρση και άλλοι 17 σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδες εντατικής θεραπείας», σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.

Χθες, η αστυνομία της Μπαντάρ Αμπάς ανακοίνωσε τη σύλληψη οκτώ ανθρώπων, οι οποίοι διένειμαν το νοθευμένο αλκοόλ στα οκτώ τελευταία θύματα, που ανακοινώθηκαν.

«Κατά τη διάρκεια μιας έρευνας στο σπίτι των υπόπτων, η αστυνομία ανακάλυψε 1.278 λίτρα αλκοόλ», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Τεϊμούρ Ντολατιαρί, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Mehr.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Adblock test (Why?)


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*


Τελευταία άρθρα

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio