Η MEGA SPRINT ανέλαβε τη φύλαξη της πρεσβείας και εγκαταστάσεων του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα


18/05/2017 - 20:49

Η ΜEGA SPRINT GUARD A.Ε. επιλέχθηκε ως αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών ασφαλείας για την πρεσβεία και τις εγκαταστάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα μετά από τη διενέργεια σχετικού διεθνούς διαγωνισμού. Η ΜEGA SPRINT GUARD κάλυψε  τις προδιαγραφές του Υπουργείου Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου και αναδείχθηκε νικήτρια στον διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό με κριτήριο την καλύτερη τεχνοοικονομική προσφορά. Η χρονική διάρκεια παροχής υπηρεσιών ασφαλείας είναι για τρία συν δύο έτη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρώτη φορά μια αμιγώς ελληνική εταιρεία κερδίζει έναν τέτοιο διεθνή διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν πολυεθνικές και εταιρείες Βρετανικών συμφερόντων. Με αυτή τη συνεργασία, η ΜEGA SPRINT GUARD επεκτείνει τους τομείς δραστηριότητάς της και στη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας σε διπλωματικές αποστολές.

Ο κ. Παναγιώτης Παππάς, Ειδικός Σύμβουλος Ασφάλειαςκαι μέτοχος της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που κερδίσαμε αυτόν τον τόσο σημαντικό διεθνή διαγωνισμό του Υπουργείου Εξωτερικών του Ην. Βασιλείου.  Στη ΜΕGA SPRINT GUARD είμαστε περήφανοι για όλες τις νέες συνεργασίες μας, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, καθώς όλες αποτελούν τον καρπό μιας σειράς επικράτησης σε άκρως απαιτητικές διαγωνιστικές διαδικασίες τα τελευταία χρόνια, και καθιστούν την εταιρεία μας ηγέτη, σε πανελλαδικό επίπεδο στο χώρο της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας».

Η MEGA SPRINT GUARD Α.Ε. ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1994.  Λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη, και σε 11 υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Απασχολεί 1.463 εργαζόμενους(φύλακες, διοικητικό προσωπικό, υπάλληλοι γραφείου, τεχνικό προσωπικό και οδηγοί) και διαθέτει στόλο 95 αυτοκινήτων. Μερικοί από τους πελάτες της είναι ο όμιλος ΟΤΕ – COSMOTE, τα Ελληνικά Πετρέλαια, η ΔΕΣΦΑ, η ΔΕΗ, ο όμιλος CORAL, η ΟΠΑΠ Α.Ε., ο Αγωγός TAP κ.α.

Let’s block ads! (Why?)

Πηγή: Tovima


Σχετικά άρθρα

  • Unique Post

Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Διάφορες ειδήσεις

Σχολιάστε το άρθρο

*Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

Σχεδιασμός από MOD creative studio