Η Μις Φινλανδία «έφαγε» πόρτα από εστιατόριο λόγω της «ακατάλλης» εμφάνισής της


21/12/2022 - 21:10

..

Η Έρικα Χέλιν, η οποία στέφθηκε Μις Φινλανδία το 2018, περιέγραψε την απογοήτευσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού ένας υπαλλήλος σε εστιατόριο της ζήτησε να φύγει επειδή το ντύσιμό της παραβίαζε τον ενδυματολογικό κώδικα του μαγαζιού.

Όπως απεικονίζεται και στο παρακάτω post, το μοντέλο ή αλλιώς η «Βασίλισσα της ομορφιάς», όπως την αποκαλούν στην χώρα της, φορούσε μια ροζ μπλούζα και μια μίνι φούστα.

Φωτογραφία της Έρικα Χέλιν με την «ακατάλληλη» εμφάνιση

Στην λεζάντα της δημοσίευσης το μοντέλο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο βλάκας με τράβηξε από την μπλούζα και μου είπε να φύγω αμέσως. Παρά το γεγονός ότι δεν προκάλεσα, εκείνος επέμενε να φύγω».

Σύμφωνα με το μοντέλο ο υπάλληλος την προσέγγισε και της είπε πως πρέπει να φύγει αμέσως, καθώς τα ρούχα που φορούσε δεν συμβάδιζαν με το ενδυματολογικό κώδικα του μαγαζιού, αναφέρει η Sun.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε τοπικό μέσο δήλωσε: «Είναι κάπως στενάχωρο πως κάποιοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν το ανθρώπινο σώμα. Είμαι λυπημένη, καθώς για χρόνια προτιμούσα το συγκεκριμένο μαγαζί».

Οι ακόλουθοι της Έρικα διχάζονται, καθώς μερικοί από αυτούς πιστεύουν πως το ντύσιμο της ήταν προκλητικό ενώ άλλοι θεωρούν πως δεν έκανε τίποτα κακό και δηλώνουν εξοργισμένοι με τον υπεύθυνο του μαγαζιού.

Ένας είπε: «Μοιάζει περισσότερο με μπικίνι και δεν μπορείς να πας σε ένα μπαρ με αυτά».

Ένας δεύτερος σχολίασε: «Προφανώς σχεδιάζατε να πάτε στην παραλία;»

Άλλοι συμφώνησαν ότι θα έπρεπε να μπορεί να φοράει ό,τι θέλει.

@pekonidippi Sunny days 🥰🇪🇸 #holiday#spain#traveling♬ Señorita – Shawn Mendes & Camila Cabello

Πηγή: huffingtonpost


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio