ΕΧΑΕ: Δείκτες Αγοράς Μετοχών του Χ.Α.


06/12/2017 - 17:08

alt
06 Δεκεμβρίου 2017
Δείκτες Αγοράς Μετοχών του Χ.Α.
alt

Το Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοινώνει τις προσαρμογές που είναι απαραίτητο να υλοποιηθούν σε όλους τους Δείκτες της Αγοράς Μετοχών συνέπεια της εφαρμογής του υποχρεωτικού βήματος τιμής (Tick Size) στις τιμές των μετοχών σύμφωνα με άρθρο 49 της MiFID II και του RTS 11 (Συνοδευτικό Υλικό).

Πιο συγκεκριμένα, οι διαιρέτες (Divisors) όλων των Δεικτών θα προσαρμοστούν πριν την έναρξη της συνεδρίασης της ημερομηνίας εφαρμογής του νέου βήματος τιμής ώστε να αποφευχθούν αποκλίσεις στις τιμές εκκίνησης των Δεικτών σε σχέση με τη προηγούμενη τιμή κλεισίματός τους.

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου alt

Σχετικά με τον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνώνalt

Το Χρηματιστήριο Αθηνών από την ίδρυσή του, το 1876, συμμετέχει σταθερά στις οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις της χώρας.

Ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών υποστηρίζει την ανάπτυξη και οργάνωση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς. Λειτουργεί τις αγορές αξιών και παραγώγων, την εναλλακτική αγορά ενώ παράλληλα διενεργεί την εκκαθάριση και το διακανονισμό των συναλλαγών.

Το Χρηματιστήριο, μέσω των αγορών του, προσφέρει λύσεις και εργαλεία χρηματοδότησης στις επιχειρήσεις, διευρύνει τις επιλογές των επενδυτών παρέχοντας ένα ασφαλές, σταθερό και εύκολο περιβάλλον πλήρως εναρμονισμένο με τις διεθνείς πρακτικές και το Ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο. Κατέχει δε το διεθνές πρότυπο επιχειρησιακής συνέχειας ISO22301 για το σύνολο των εταιρειών του, καθώς επίσης και για όλες τις επιχειρησιακές λειτουργίες και παρεχόμενα προϊόντα & υπηρεσίες.

Σε μια περίοδο που ο ρόλος των χρηματιστηριακών αγορών στην εξεύρεση εναλλακτικών τρόπων χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενισχύεται σημαντικά, εμείς στον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο να αναδείξουμε την ελκυστικότητα της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς και να προβάλουμε τις εταιρίες μας στη διεθνή επενδυτική κοινότητα.

Οι μετοχές του Ομίλου διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σύμβολο: EXAE).

Συνοπτικές πληροφορίες για την αγορά και τον Όμιλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο καθώς και στην ιστοσελίδα του www.athexgroup.gr.

Λεωφ. Αθηνών 110, 10442 Αθήνα, τηλ. 210-3366 800, fax. 210-3366 101

alt

Let’s block ads! (Why?)

Πηγή: capital


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Διάφορες ειδήσεις

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio