Επιστροφή σε θετικά πρόσημα και ρεκόρ στη Wall


11/01/2018 - 22:31

Επιστροφή σε θετικά πρόσημα και ρεκόρ στη Wall

Οι κύριοι δείκτες ανέκτησαν τις απώλειες που σημειώθηκαν την Τετάρτη λόγω ανησυχιών για το ενδεχόμενο η Κίνα να σταματήσει να αγοράζει αμερικανικά κρατικά ομόλογα

Νέο ρεκόρ για τον Dow Jones την Πέμπτη καθώς οι επενδυτές στοιχηματίζουν υπέρ της οικονομικής ανάπτυξης.

Αναλυτικά, Dow Jones +0,80% στις 25.572 μονάδες, ο S&P 500 +0,70% στις 2.767 μονάδες και ο Nasdaq +0,81% στις 7.211 μονάδες.

Ο Dow Jones κατέγραψε άνοδο άνω των 200 μονάδων με «οδηγό» τις Boeing, General Electric και Caterpillar. Εκτιμάται ότι αυτές οι εταιρείες θα επωφεληθούν περισσότερο εάν η οικονομική ανάπτυξη επιταχυνθεί.

Ρεκόρ και για τον Nasdaq με τη μετοχή της Apple να ενισχύεται κατά 0,6%. Κέρδη και για τον S&P 500 με τους τομείς της ενέργειας και της βιομηχανίας να έχουν τις καλύτερες επιδόσεις.

Οι κύριοι δείκτες ανέκτησαν τις απώλειες που σημειώθηκαν την Τετάρτη λόγω ανησυχιών για το ενδεχόμενο η Κίνα να σταματήσει να αγοράζει αμερικανικά κρατικά ομόλογα και την πιθανότητα οι ΗΠΑ να αποσυρθούν από τη NAFTA.

Σήμερα η Delta Air Lines ανακοίνωσε προσαρμοσμένα κέρδη που ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών με αποτέλεσμα η μετοχή της να καταγράψει άνοδο 4,78%. «Άλμα» 12,3% για τον κατασκευαστή σπιτιών KB Home που επίσης ανακοίνωσε καλύτερα από τα αναμενόμενα κέρδη τριμήνου

Οι BlackRock, J.P. Morgan Chase και Wells Fargo αναμένεται να ανακοινώσουν αποτελέσματα την Παρασκευή.

Αναλυτές και επενδυτές αναζητούν ενδείξεις για το πώς οι πρόσφατες αλλαγές στη φορολογία των ΗΠΑ θα επηρεάσουν τις εταιρείες.

Πηγή: Newmoney.gr

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

Let’s block ads! (Why?)

Πηγή: protothema


Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Διάφορες ειδήσεις

Σχολιάστε το άρθρο

*Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

Τηλεβόας

Κάντε ένα comeback, μπορείτε!

Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio