Επιβεβαιώθηκε η plug-in υβριδική έκδοση της νέας Mercedes-Benz A-Class


28/11/2017 - 22:45

Έστω και άθελά της, η Mercedes-Benz επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την επόμενη γενιά της A-Class να αποκτά -μεταξύ άλλων- και plug-in υβριδική έκδοση.

Η επιβεβαίωση ήρθε μετά και τη δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών από το εσωτερικό του μικρομεσαίου hatchback στις οποίες μπορεί κανείς να διακρίνει την αυτονομία που χαρίζει στο αυτοκίνητο η αποθηκευμένη στις μπαταρίες ιόντων λιθίου ηλεκτρική ενέργεια.

Οι πιο παρατηρητικοί, λοιπόν, ενδεχομένως να διακρίνουν την ένδειξη των 36 χιλιομέτρων, αυτονομία που προκύπτει από τις φορτισμένες -κατά 75%- μπαταρίες.

Ωστόσο, η A 250 e δεν θα είναι η μόνη υβριδική έκδοση του αυτοκινήτου, καθώς και οι προτάσεις που θα υπογράφει η AMG θα αξιοποιούν ένα mild hybrid σύστημα ώστε να επιτύχουν τα επιθυμητά επίπεδα ισχύος και κατανάλωσης καυσίμου.

Σε κάθε περίπτωση, αφετηρία για την τέταρτη κατά σειρά γενιά της A-Class θα αποτελέσει η προσεχής έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της τον προσεχή Μάρτιο.

Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι η εμπορική πορεία του αυτοκινήτου δεν πρόκειται να ξεκινήσει νωρίτερα από το καλοκαίρι του 2018.

Let’s block ads! (Why?)


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες 2, 3, 4 τροχοί

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio