Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Πρόσκληση συμμετοχής στην 3η Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας


28/10/2017 - 06:59

alt

Η Γερμανική Σχολή Αθηνών (DSA) και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο συνδιοργανώνουν την 3η Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας στις 11 Νοεμβρίου 2017, από τις 10:00 έως τις 17:00, για απόφοιτους της Γερμανικής Σχολής Αθηνών και ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας. Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής Αθηνών (Δημοκρίτου 6 & Γερμανικής Σχολής Αθηνών, Μαρούσι, πίσω από το εμπορικό κέντρο Avenue, περιλαμβάνει, τα ενημερωτικά περίπτερα στην αίθουσα εκδηλώσεων και στο φουαγιέ της Σχολής, το συνέδριο, καθώς επίσης και τις ομάδες εργασίας.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να φέρει σε επαφή υψηλού επιπέδου απόφοιτους, νεοεισερχόμενους στον επαγγελματικό στίβο, καθώς και υποψηφίους με εργασιακή εμπειρία, με ενδιαφερόμενες εταιρίες και ιδρύματα στην Ελλάδα και στο γερμανόφωνο εξωτερικό και με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει την είσοδό τους στον επαγγελματικό χώρο. Η πολύ καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με διάφορες επιχειρήσεις στα περίπτερα, στην αίθουσα εκδηλώσεων και στο φουαγιέ της Σχολής και να παραδώσουν το βιογραφικό τους. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαλέξεις για την αγορά εργασίας και να λάβουν σε ομάδες εργασίας πρακτικές συμβουλές που διευκολύνουν τη διαδικασία ανεύρεσης εργασίας και τον προσανατολισμό των υποψηφίων στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά εργασίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, της Αυστριακής Πρεσβείας και της Ελβετικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Επιπλέον, υποστηρίζεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Η είσοδος στην 3η Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας και η συμμετοχή στο συνέδριο και στις ομάδες εργασίας είναι δωρεάν.

Οι συμμετέχουσες εταιρίες/φορείς μέχρι στιγμής:

Academic Pool

ADAC Service Hellas

ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ

Artemis ITS GmbH

DHL Express Hellas

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ε.Β.Ε.Α. – Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών

ESPERIA GROUP

FIAP e.V.

Fraport Greece

Friedrich-Ebert Stiftung

Goethe-Institut

GRECOTEL

HANNS SEIDEL STIFTUNG

kariera.gr

Lidl Hellas

lifepassport

MANAGEMENT FORCE Group

Media Markt Hellas

MALVA

mg.softech GmbH

ΟΤΕ ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Pascha Consulting

Robert Bosch

Schenker

Software Competitiveness International (SOFTCOM INTERNATIONAL)

Teleperformance Greece

Trenkwalder Job Centres Hellas

TUI Hellas

ΤÜV HELLAS (TÜV NORD)

Veridos Matsoukis

WOOTIS

Zentrale Auslands- und Fachvermittlung (ZAV) – Bundesagentur für Arbeit (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εύρεσης Εργασίας στο εξωτερικό)

Η 3η Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας υποστηρίζεται από τις εταιρίες: ANDREADIS AUDIOVISUAL, jnl+ και Palmie Bistro. Χορηγοί Επικοινωνίας: Elliniki Gnomi, Griechenland Zeitung, kariera.gr και lifepassport.

Let’s block ads! (Why?)


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Περιβαλλοντικά

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio