Εισιτήριο για το β΄εξάμηνο του 2019 παίρνει η όγδοη γενιά του VW Golf


21/01/2018 - 13:24

Το μικρομεσαίο μοντέλο της VW ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια ακόμα γενιά του, η οποία όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε στην Volkswagen Arena στο Wolfsburg, για τους προμηθευτές της VW και του Golf, θα περάσει στην παραγωγή από το καλοκαίρι του 2019.

Από το ίδιο event προήλθε και η πρώτη αποτύπωση, υπό την μορφή σκίτσου του δημοφιλούς μοντέλου χωρίς βέβαια να μπορεί να εξάγει κανείς συμπεράσματα για το οτιδήποτε σχετικά με την αισθητική του η οποία πάντως, κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσει την συνήθη εξελικτική πεπατημένη του γερμανικού ομίλου.

Όπως και να έχει το γεγονός είναι ότι, όπως ανακοινώθηκε το νέο Golf θα περάσει στην παραγωγή σε 75 εβδομάδες από σήμερα, δηλαδή περί τα τέλη Ιουνίου του 2019.

Πέρα από την ημερομηνία, η VW ανακοίνωσε ότι η επένδυση που θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να γίνει πραγματικότητα μια ακόμα γενιά Golf αντιστοιχεί σε περίπου 2,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, την αφετηρία για το δημοφιλές μικρομεσαίο μοντέλο της VW θα εξακολουθήσει να αποτελεί το εργοστάσιο του Wolfsburg από το οποίο θα προέρχεται ο κύριος όγκος της παραγωγής του.

Let’s block ads! (Why?)


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες 2, 3, 4 τροχοί

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio