Διαμαντοπούλου για ελληνικό ποδόσφαιρο: «Εικόνα σου είμαι πολιτεία και σου μοιάζω»


13/03/2018 - 06:45

Με μία ανάρτηση στο Facebook και παραπέμποντας σε άρθρο του (διατελέσαντος υφυπουργού Αθλητισμού) Γιώργου Φλωρίδη στο Protagon, η Αννα Διαμαντοπούλου πήρε θέση για όσα ζει από το βράδυ της Κυριακής η χώρα με αφορμή όσα απίστευτα έγιναν στο γήπεδρο της Τούμπας.

Αν και παραδέχεται ότι η ίδια δεν είναι ποδοσφαιρόφιλη, η πρώην υπουργός δηλώνει εντυπωσιασμένη από τη δύναμη του αθλήματος και το πάθος που προκαλεί και μεταδίδει.

Δεν διστάζει όμως να σχολιάσει όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και γενικότερα «στη χώρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «που θα τα άλλαζαν όλα και θα χτυπούσαν την διαπλοκή και τελικά κατέληξαν σκηνοθέτες κολομβιανού σκηνικού».

«Η Γαλάτεια Καζαντζάκη είχε γράψει: “εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω”. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπορούσε κάποιος να πει:
“Εικόνα σου είμαι πολιτεία και σου μοιάζω”.
“Εικόνα σου είμαι οικονομία και σου μοιάζω”. 
Εξαιρούνται από την εικόνα αυτοί οι λίγοι που πάλεψαν να το αλλάξουν και τους …άλλαξαν», σημειώνει στην ανάρτησή της και παραπέμπει στο άρθρο του Γιώργου Φλωρίδη «Η παράγκα στις μέρες μου» στο Ρrotagon το 2013.

Διαμαντοπούλου για ελληνικό ποδόσφαιρο: «Εικόνα σου είμαι πολιτεία και σου μοιάζω»

Πηγή: protagon


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio