Α.Κούγιας για την υπερασπιστική γραμμή του Λιγνάδη : Στόχος των κατηγοριών η Μενδώνη και πιθανώς η κυβέρνηση


23/02/2021 - 07:33

Στην υπό συζήτηση υπερασπιστική γραμμή του Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρθηκε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας και μάλιστα εξεφρασε τη βεβαιότητα ότι στην υπόθεση των κατηγοριών κατά του Δημήτρη Λιγνάδη στόχος είναι είναι η κ.Μενδώνη, οι επιτελείς της και πιθανώς η κυβέρνηση. Μιλώντας στον Αnt1 ο κ.Κούγιας σημείωσε ότι “η υπ. πολιτισμού καταβαράθρωσε το τεκμήριο αθωότητας” και πρόσθεσε” καταλαβαίνετε τι κάνουν οι πολιτικοί για να επιβιώσουν”.

Σήμερα, όπως είπε θα μελετήσει την δικογραφία και θα μιλήσει με τον κατηγορούμενο Δ. Λιγνάδη. “ Εφόσον συμφωνήσουμε στην υπερασπιστική του γραμμή αυτή θα είναι και η υπεράσπιση του ” κατέληξε ο κ Κούγιας.

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη αφήνοντας αιχμές για «κατακρεούργηση του τεκμηρίου αθωότητος» του κατηγορουμένου από κόμματα και ΜΜΕ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του “θα ασκήσει την εντολή μαζί με τον Νικόλαο Γεωργουλέα και θα επισκεφθεί αύριο την κυρία Ανακριτη προκειμενου να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας … Ο κ Κούγιας θα ζητήσει η απολογία να προσδιορισθεί για την Πέμπτη 25/02/2021, ώστε μαζί με τον κύριο Γεωργουλέα να ανταποκριθούν με επάρκεια, λόγω του περιορισμένου χρόνου, στα υπερασπιστικά τους καθήκοντα.”

Μιλώντας εχθές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως μίλησε με τον σκηνοθέτη το μεσημέρι της Δευτέρας, προκειμένου να τον γνωρίσει.

Αθήνα 984

Let’s block ads! (Why?)


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες Τελευταία νέα

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio