Άνοιξαν οι παραγγελίες για το Polestar 1


14/03/2018 - 17:44

To νέο υψηλών επιδόσεων plug-in υβριδικό coupe των 600 ίππων που ανέλαβε να συστήσει την νέα εποχή της Polestar ως αυτόνομης φίρμας, είναι πλέον διαθέσιμο προς παραγγελία σε 18 χώρες μεταξύ των οποίων 15 ευρωπαϊκές (Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Βρετανία και Ελβετία) ενώ το ρόστερ συμπληρώνουν Καναδάς, Κίνα και ΗΠΑ. Η υποβολή παραγγελίας, συνεπάγεται προκαταβολή ύψους 2.500 ευρώ.

«Το ενεργό ενδιαφέρον που έχουν εκφράσει περίπου 7.000 δυνάμει αγοραστές από την αποκάλυψη του Polestar 1 έως σήμερα μας ενθάρρυνε ιδιαίτερα. Πλέον κάνουμε το επόμενο βήμα προς την παράδοση των πρώτων Polestar 1 στους ιδιοκτήτες τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Polestar, Τhomas Ingenlath επ΄αφορμή της έναρξης της διαδικασίας παραγγελιών.

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο παράδοσης, υπενθυμίζεται ότι η παραγωγή του υβριδικού coupe θα φιλοξενηθεί από το 2019 στο νέο εργοστάσιο της Polestar στο Chengdu της Κίνας η κατασκευή του οποίου θα ολοκληρωθεί εντός του 2018.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι αρχική πρόβλεψη ήταν για την παραγωγή 500 μονάδων ετησίως, την πρώτη τριετία αριθμός που οι Σουηδοί αναζητούν τρόπους να αυξήσουν με δεδομένη την αυξημένη απήχηση.

Υπενθυμίζεται ότι το plug-in υβριδικό coupe επιδόσεων που θα αποτελέσει το πρώτο μοντέλο της «νέας» Polestar υπόσχεται ισχύ 600 ίππων και 1.000 Nm ροπής ενώ, θεωρείται το υβριδικό αυτοκίνητο με την μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία η οποία διαμορφώνεται σε 150 χλμ.

Σε ό,τι αφορά την «τελική» τιμή του αν και οι Σουηδοί δεν έχουν ανακοινώσει επισήμως τιμές, αναμένεται να κινηθεί μεταξύ 130.000 και 177.000 ευρώ αναλόγως με τον εξοπλισμό.

Let’s block ads! (Why?)


Δημοσίευση από , Βρίσκεται στις κατηγορίες 2, 3, 4 τροχοί

Σχολιάστε το άρθρο

*Γκαλερί

Σχεδιασμός από MOD creative studio